YRITYS JA YHTEISTYÖ
Virtuoosi.net on avoin linjasaneerauksen suunnitteluportaali

Virtuoosi.net – on POOK Arkkitehtitoimisto Oy:n rekisteröimä ja kehittämä palvelu linjasaneerauksien suunnittelun ja toteutuksen avuksi. Vuonna 1997 perustetun yrityksemme päätoimiala on arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Arkkitehtitoimistollamme ja osakkailla on pitkä kokemus asuinrakentamiseen liittyvästä suunnittelusta uudis- ja peruskorjauskohteissa. POOK Arkkitehtitoimisto Oy on hakenut ja hyväksytty Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL ry ) jäseneksi vuonna 2002. Suunnittelijaosakkaat kuuluvat arkkitehtiliittoon ja Fise pätevyyden toteamisrekisteriin. Yrityksestämme on lisätietoja verkkosivuilla www.pook.fi.

Virtuoosin kehittämisestä vastaa Pentti Raiski, arkkitehti SAFA ARK 832 yhteystiedot: Virtuoosi c/o POOK Arkkitehtitoimisto Oy, Snettansintie 15, 02740 Espoo

sähköiset yhteydet:
asiakaspalvelu@virtuoosi.net - puhelin: 044-0426 576 – asiakaspalveluun liittyvät kysymykset
sopimusasiat@virtuoosi.net - maksulliseen versioon ja yrityssopimuksiin liittyvät asiat
tekninentuki@virtuoosi.net - käyttöliittymään ja

Virtuoosi.net – palveluun olemme sopineet alan johtavien kylpyhuonetuotteiden toimittajien kanssa yhteistyöstä ja tuotevalikoimista. Kattavia valikoimia perustuotteista tuoteuutuuksiin yhdistää hyvä hinta-laatusuhde.

Virtuoosi.net – palvelussa ovat mukana:

ABL Finland Oy www.abl.fi
Ab Gustavsberg Oy www.gustavsberg.fi
IDO Kylpyhuone Oy www.ido.fi
Oras Oy www.oras.fi
Pukkila Oy Ab www.pukkila.com
Sanka Oy www.sanka.fi
Rej-Design Oy www.rejdesign.fi
Hietakari-Yhtymä Oy www.hietakari.fi


Virtuoosi.net – erityiskiitokset kehitysyhteistyöstä:

Karves Suunnittelu Oy www.karves.fi

Verkkosivuilta löydät kattavasti tietoa yrityksistä, historiasta ja tuotteista. Yrityksien Virtuoosi-tuotevalikoimat ovat nähtävissä perustettujen projektien yhteydessä.