OHJEET JA ESITTELY
Virtuoosi.net-portaali on tarkoitettu taloyhtiön linjasaneerauksen (putkiremontti) suunnittelun ja hallinnan tehokkaaksi apuvälineeksi. Virtuoosilla mahdollistetaan asukkaiden yksilölliset valinnat pintamateriaaleista ja tuoteparannuksista linjasaneerauksen yhteydessä. Samalla projektiryhmälle tarjotaan tehokkaasti automatisoitu tiedonhallinta. Palvelu on tarkoitettu taloyhtiöihin joiden linjasaneerauksen suunnittelu on käynnissä tai alkamassa.

Asukkaalle
Osakkaan käytössä on kattavat valinnat kylpyhuoneen pintamateriaaleista, vesikalusteista ja varusteista. Valinnat tehdään omalla käyttäjätunnuksella suojatulla yhteydellä, helppokäyttöiseltä internet-sivulta. Valitut pintamateriaalit havainnollistetaan laadukkaalla visualisoinnilla. Laattavaihtoehtoina olevat tuotteet toimitetaan mallilaattoina myös taloyhtiön tiloihin. Tehdyistä valinnoista näet lisähinta-arvion heti. Voit antaa ja tallentaa lisätietoja asunnostasi. Näitä voivat olla esimerkiksi aikaisemmat remontit tai aikomus tehdä keittiöremontti linjasaneerauksen aikana.

Taloyhtiölle
Virtuoosilla saavutetaan helpompi päätöksenteko ja hyvä kilpailutus. Urakkaan kuuluvaksi perustasoksi voidaan valita yksinkertaisesti hyvät ja edulliset perustuotteet. Osakkaat voivat helposti muuttaa oman kylpyhuoneensa valintoja. Muutosten ja tason parannusten lisäkustannus kohdentuu osakkaalle ja on selkeästi eroteltavissa. Saavutetaan aidot vaikutusmahdollisuudet, parempi yhtiön osakkaan palvelu ja asukastyytyväisyys. Kiinteistöön asennettavat tuotteet ja materiaalit määritellään täsmällisesti jo ennen urakkakyselyjä. Tuotteita ei urakointivaiheessa voida korvata "vastaavilla" määrittelemättömillä tuotteilla.

Projektiryhmälle
Virtuoosi on linjasaneeraukseen optimoitu projektilähtöinen palvelu. Linjasaneerauksen monet erikoistilanteet on huomioitu. Projektiryhmälle luodaan omat käyttäjätunnukset joilla projektia hallitaan ja tietoja täytetään oman käyttöliittymän kautta. Tiedon kerääminen on joustavaa ja tehokasta. Taloyhtiökohtaisia valintoja määritetään yksinkertaisilla projektiasetuksilla. Kartoitustiedon tallennus ja osakkaiden muutostiedon hallinta hoidetaan keskitetysti. Tekninen tukemme opastaa käytössä.

Urakoitsijalle
Virtuoosin kautta saat valmiit kartoitustietoon ja osakkaiden valintoihin perustuvat määrälistat. Asukkaat ovat voineet jo perehtyä hankkeeseen ja tehdä rauhassa tuotevalintansa. Tällä saavutetaan hyvä ennakoitavuus tuotteiden tilaamisen, toimituksen ja asentamisen osalta. Palvelu vähentää viime hetken muutoksia ja yllätyksiä. Osakasmuutokset ovat ajoissa tiedossa, helposti eriteltävissä ja keskitetysti hallittavissa. Virtuoosi.net tarjoaa valmiin viestintäkanavan rakennusaikaan.

Ohjeet
Virtuoosi.net – portaalin vaihekohtaiset ohjeet ovat nähtävissä projektikohtaisilla sivuilla kirjautumisen yhteydessä.